REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Omítnutá montovaná garáž - celá ČR - [17. listopadu 2022]


Poskytujeme jinou možnost zděné garáže se zřetelně nižší cenou než najdete u garáže zděné. Plusem této garáže je nejen cena, ale také její případná přemístitelnost a to, že ji můžete mít postavenou v průběhu jednoho dne. Do 25m2 není nutné stavební povolení. Jedná se o celopozinkovanou garáž z venkovní strany je opatřena stříkanou fasádní omítkou KB Farben o zrnitosti 0,2mm. Barvu si vyberte sami z barevné palety. Díky příplatku je možno garáž doplnit sedlovou střechou, sekčními vraty, oknem, dveřmi. Rozměry dle vašich požadavků - včetně 2 a více garáží.
Proporce 5085 x 2700 x 2400/2250 (del. x sir. x vys.).
Vrata Hormann N80 902 2370 x 2125 v barvě - hnědá nebo bílá (certifikát EN 13241-1).
Záruka 10 let!
Konstrukce garáže z pozinkovaného materiálu - certifikát.
Střecha TRAPEZ T35.
Náklady na dopravu + montáž každé garáže se vyčíslí individuálně.
Kovové garáže - garáže v ocelové konstrukci jsou 50% levnější než tradiční zděné garáže.
Rychlá realizace - Naše plechové garáže stavíme během celého roku za 1 den.
Garáže s omítkou - Estetika + provedení - vzhled jako zděné. Bezpečná konstrukce vypočítaná našimi konstruktéry.
Garáž bez omezení - Kromě standardní nabídky nabízíme garáže v každém rozměru, v libovolné barvě a dle vámi zhotoveného projektu.
Kromě toho zhotovujeme také:
- garážové stání,
- ocelové konstrukce na individuální objednávku.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.03