REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Prodej domu v Mnichovicích u Prahy - [21. září 2017]


Dům v Mnichovicích /Praha-Východ
Dům 5+kk(6+1) nabízí bydlení s vysokými nároky na prostor a komfort. V přízemí je jídelna se špičkově vybavenou kuchyní ( Míele spotřebiče), obývací pokoj( s krbem) + zastřešená venkovní terasa, příslušenství a 1 pracovna. V patře jsou 3 ložnice, dále 1 nadstandardní koupelna a šatna. Krásný výhled z balkonu v patře na město Mnichovice. K domu patří zahradní domek(na uložení zahradního nářadí), samostatně stojící skleník(pěstování vlastních EKO produktů) a krásná zahrada, která je nádherně upravená, se vzrostlými stromy a udržovaným trávníkem. Vytápění je podlahové, pomocí tepelného čerpadla (2x100m vrty), výborné pro nízké provozní náklady. Vlastní studna na vodu.Parkování (stání pro vozidla,upraveno dlažbou, vzor podzim ) na vlastním pozemku. Nemovitost se nachází v krásném prostředí města Mnichovice(krásná příroda).
V městě Mnichovice se nachází,školka,škola a veškeré služby.
Nemovitost se nabízí bez vybavení,stávající vybavení je možné po dohodě odkoupit.
Výborná dopravní obslužnost do Prahy vozidlem D1 a vlakem Praha Benešov.
Nemovitost je bez právních vad.
Cca 350m od nemovitosti , se nachází krásný sportovní areál (sjezdovka,tenis a ostatní)
Plocha zastavěná: 96m2
Užitná plocha: 147m2
Plocha pozemku: 584 m2
Parkování: 2 vozidla
Garáž: NE
Voda: Místní zdroj, Dálkový vodovod
Topení: Tepelné čerpadlo
Plyn: Plynovod
Odpad: Veřejná kanalizace,
Elektřina: 230V, 400V
Doprava: Vlak, Dálnice
Jsme vlastníci!

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.03