REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Prodej chaty 100 m², pozemek 1 084 m² Barchovice - Hryzely, okres Kolín - [15. července 2018]


Jako přímý vlastník nabízím k prodeji zděný částečně podsklepený rekreační dům 4kk na vlastním oploceném pozemku s příjezdovou cestou v obci Hryzely v okrese Kolín (5 km Zásmuky, 23 km Kolín, 40 km Praha, 15 km Sázava). Umístění domu je přímo v obci. Nedaleko od domu je autobusová zastávka. Občanskou vybavenost nabízí města - Zásmuky, Kouřim nebo Kolín.

Dům navržený ing. arch. Kotasem byl kolaudován v roce 1990, výměra pozemku činí 1084m2, (856m2 zahrada, 228m2 cesta). Zastavěná plocha domku je 72m2, domek v původním stavu. Přízemí činí 54m2, horní patro 26,5 m2 + terasa + sklep, blíže viz nákres. Vytápění krbem, akumulačními kamny, lokální tuhá paliva, ohřev vody zajištuje el. boiler.

Na parcele je přípojka 230/400V, vlastní vrt 25m s repasovaným čerpadlem, studna 8m, jímka 3m3, příprava na bazén.

Místo je klidné a je vhodné pro rekreaci (rekreační oblast Hryzely – Mlýn Davídkov, Vavřinecký potok, cykloturistika, houbaření, výlety do Posázaví). Možno financovat hypotečním úvěrem.

Prohlídky budou možné: 21.7., 4.8., 18.8. Pro domluvení konkrétní hodiny prohlídky volejte na tel: 777921112. Neplatíte provizi.



Nevolat RK!

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04