REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Prodej roubenky z 19. století - [11. srpna 2020]


Exkluzivně nabízíme k prodeji roubený dům z 19. století v malebném městečku Zákupy o celkové ploše 162 m2, se zahradou 745m2. Dům je částečně zrekonstruovaný a připravený k celkové rekonstrukci dle vlastních představ a to jak k investici, tak k rodinnému bydlení. Dispozice: 1. NP - 2 samostatně uzamykatelné bytové jednotky 2+kk, jedna s koupelnou se sprchovým koutem, druhá s vanou a WC, dále pak je chodba, schody do 1. patra, vstup do zadní části domu, kde jsou prostory k vybudování buď technického zázemí, případně letní kuchyně, vstupu na zahradu apod. 1. patro a podkroví je připraveno pro vybudování dalších bytových jednotek, nebo prostorného velkého bytu pro větší rodinu o počtu minimálně 6 pokojů včetně jedné nebo více koupelen. Bytové jednotky v 1. NP jsou po kompletní rekonstrukci, podlahy, elektřina v mědi, voda a odpady v plastu. Každý byt má k dispozici el. bojler na ohřev vody a samostatné hodiny. V celém domě jsou nová plastová okna, 2.NP a podkroví je připraveno pro další modernizaci, kdy majitelův záměr byl využít dřevěné trámy a zachovat tak co nejvíce původní ráz domu, v 2.NP jsou do podkroví dřevěné schody se zábradlím. V domě jsou dveře, které pocházejí pravděpodobně ze starší modernizace domu někde okolo počátku 20. století. Dům je suchý, trámy a dřevo jsou zdravé, částečně podsklepen, vyvložkovaný komín.
Případné financování nemovitosti Vám zajistíme za nejlepších možných podmínek na trhu.
Z důvodu, že před zadáním do inzerce nebyl majitelem dodán platný PENB, je tato nemovitost v souladu s platným zákonem dočasně do jeho předložení zařazena do energetické třídy G.
Doporučuji prohlídku.N15342

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04