REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: PROJEKT VYHLÍDKA – ČERNÁ V POŠUMAVÍ - [12. června 2018]



Vyhlídka LIPNOPARK RESORT

Prodej exklusivních stavebních parcel (1000 – 3000 m2) v navazujících na písečné pláže lipenského jezera.
Výhodná investiční nabídka již 40 % prodáno!
Parcely jsou vhodné k výstavbě rodinných domů, apartmánových domů s možností i celoročního pronájmu, řadových domů, budovy občanské vybavenosti navazující svými předzahrádkami na promenádu pro pěší jejíž součástí je cyklo a bruslařská dráha.

V prostředí bohatém na zeleň a keře s živými ploty bez zbytečných kovových konstrukcí, vlastním dětským parkem, se soustavou vodních jezírek, z jedné části navazující na turistickou lokalitu Černá v Pošumaví a z jižní strany navazující na panenskou přírodu lipenské krajiny .
V bezprostřední blízkosti našeho luxusního resortu se (do 300 m) nachází: písečné pláže jezera Lipno, letní kino, ZOO koutek, karibská pláž Windy Point beach, dětský koutek, lanový park, hotel Racek.
Nabízíme vám tedy exkluzivní prodej stavebních parcel v turistické lokalitě lipeneského jezera v samotném středu turistického dění v Černé v Pošumaví, v blízkoti letního kina, hotelu Racek, Windy Pointu, kittesurfové školy, windsurfingové školy, písečné pláže.
Dále investorům v této lokalitě nabízíme naší navazující službu – realitního správce nemovitosti (pronájmy a údržba nemovitosti a jejího okolí – LIPNOPARK.CZ)
Jak koupit tuto nemovitost?
Vybrat pozemek a uzavřít rezervační smlouvu
Uzavřít kupní smlouvu na pozemek (např. Pozemek 1000 m2 s cenou 1.500.000 Kč, vždy v rámci kupní ceny pozemek s následným vybudováním IS a dopravního napojení pozemku)
Vybrat si z naší nabídky vzorových domů a uzavřít smlouvu s naším stavebním partnerem – Firma Hera, Tábor
V případě zájmu uzavřít s námi smlouvu o pronájmu a obstarání nemovitosti
Náš kontakt:
Kancelář: Lipno nature s.r.o. – Realitní kancelář Nemovitosti Lipno, Vyšehrad 169, 18101 Český Krumlov
JUDr. Jiří Kladívko – manager prodeje, tel.+420 606 355 709
Dagmar Adlerová – PR manager, prohlídky lokality, tel. +420 606 980 816
Jaroslav Cnota – technická podpora, infrastruktura, tel. +420 720 101 603
Stavební firma Hera – Miroslav Hera, tel. +420 602 314 135

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04