REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Pronájem pěkného 3+1/L,76m2,6. p., Praha 4-Modřany - [26. října 2017]


Pronajmu pěkný, světlý byt 3+1/L o celkové ploše 76 m2, z toho je lodžie 5,45 m2 a sklep 2,4 m2, v 6. patře panelového domu v těsné blízkosti Modřanské rokle. Byt prošel cca před 10 lety rekonstrukcí. Částečně zařízeno - kuchyňská linka s kombinovaným sporákem a myčkou, lednička, mikrovlnná trouba. Zděné jádro, v koupelně masážní sprchový kout, WC samostatně. Plastová okna se žaluziemi, 4x vestavěné skříně, postel s úložným prostorem na míru, na podlaze je korkové lino a dlažba. Bezpečnostní dveře (futra zalitá betonem), nové stoupačky. Výměra místností: pokoje 18,37 m2, 13,08 a 12,06 m2, kuchyň 9,46 m2, koupelna 2,85 m2, WC 1,03 m2, předsíň 8,66 m2, rozšířená předsíň 2,64 m2, lodžie 5,45 m2. K bytu náleží sklep 2,4 m2 v suterénu domu. Dům z r. 1983 je po částečné rekonstrukci – plastová okna, střecha, spáry a nový výtah. Bezproblémové parkování před domem. Hezký výhled, orientace S, J. Velmi příjemná lokalita se spoustou zeleně. Veškerá infrastruktura v místě. Dobrá dostupnost MHD – tram, bus. Cena: 16,000 Kč za měsíc, bez poplatků. Služby cca 3500,- Kč + el. + plyn. 2 měsíční kauce.



 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04