REALITY a BYTY - Inzerce reality - byty, domy i pozemky



Je nám líto, ale inzerát se již v bazaru nenachází.
Vypršela jeho platnost nebo byl smazán. Vyberte si z naší další nabídky inzerátů, kterou Vám bazar nabízí.


Archiv: Pronájem skladovacích a výrobních prostor, lokalita Slušovice - [19. března 2021]


Rozloha lokality Slušovice činí přibližně 14 750 m2, z čehož je 7 750 m2 zastřešených, vytápěných skladovacích a výrobních prostor a 7 000 nezastřešených skladovacích ploch.
Areál se skládá ze tří samostatně stojících hal a přilehlého pozemku. Haly Kvatro B a Kvatro C jsou pro snadnou manipulaci spojeny komunikačním koridorem.
Hala Kvatro A
Kapacita cca 3 000 m2
Nosnost podlahy min. 4 500 kg/m2
Hala Kvatro B

Kapacita cca 1 750 m2
Nosnost podlahy min. 4 500 kg/m2
Hala Kvatro C

Kapacita cca 3 000 m2
Nosnost podlahy min. 4 500 kg/m2
Haly jsou vybaveny kancelářskými prostory, šatnami, sprchami, umývárnou, hygienickými zařízeními, jídelnou s malým bufetem, 2 nezastřešenými atrii.
Všechny výrobní nebo skladovací haly jsou komunikačně dostupné přes rampy. Tyto rampy jsou umístěny v zadní části hal. Haly jsou z obou stran přístupny komunikačními vstupy ze zpevněné asfaltové veřejné komunikace. Součástí areálu je manipulační dvůr, který navazuje na veřejnou komunikaci a zpevněná plocha parkoviště o rozloze 1 805 m2 a kapacitou 60 vozidel.
Celý areál je oplocen, opatřen venkovním osvětlením a kamerovým systémem. Napojen je na kanalizační přípojku, vodovodní přípojku, plynovodní přípojku, vlastní plynovou kotelnu, přípojky vnitřního napětí a přípojky státních linek. Přívody elektrické proudové soustavy se silnoproudými rozvody činí 3+PEN, 3x380/220V - 50 Hz, instalovaný příkon 140 kW. Z důvodu nového využití prostor byla v areálu postavena nová montovaná kompresorovna a přívody tlakového vzduchu, vzduchotechnika a čistička odpadních vod ze sociálních zařízení, která přečištěné splaškové vody vypouští do dešťové kanalizace.

 
© 2007-2024 Soukromá inzerce zdarma a bazar. Všechna práva vyhrazena.
EDITOVAT nebo SMAZAT inzerát bez registrace | Pravidla inzerce | Kontaktujte nás | RSS a služby | Mapa stránek | Ochrana osobních údajů
Železniční modely | Eventaro - vytvoř si svou akci
Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů v systému Do Bazaru. Jakékoliv kopírování nebo jiné využívání obsahu inzerce Do Bazaru je zakázáno bez souhlasu provozovatele.

Do Bazaru hledáte také pod spojením inzerce zdarma na internetu. Dále také zájemci o automobily hledají inzerce aut všeho druhu. Maminky i tatínci hledají pro své děti mimibazar plný dětského oblečení i hraček. Fauna inzerce je zase určena všem milovníkům zvířat. Můžete zde inzerovat veškerá zvířata. Pro milovníky rychlých strojů a veteránů je určena česká motoinzerce (moto bazar) kde nakoupíte nové i ojeté motorky nebo jejich příslušenství. Náš bazar je určen pro širokou veřejnost, kdy soukromá inzerce a také z části komerční inzerce jsou zdarma. Máte možnost přidávat fotografie k Vašim inzerátům nebo je zviditelňovat pomocí SMS zpráv. Náš bazar můžete navštívit i přes internetovou adresu ebazoš kdy Vás přesměrujeme do našeho bazaru a naleznete tak u nás inzeráty zdarma. Staňte se také našim fanouškem na facebooku a získávejte výhody pro fanoušky profilu.

Slovenská verze inzercie Naše slovenská verze Bazár - inzercia zdarma, navštivte ji také.
0.04